Severina je viđena u Beogradu u društvu poznatog frajera, dok su zajedno uživali na koncertu popularne folk-pjevačice Indire Radić.

Zvijezda Severina iskoristila je slobodno vrijeme za posjet Beogradu, gdje je uživala u nastupu Indire Radić u jednom poznatom baru.

Severina je osvojila prve redove s društvom dobro poznatog frajera, Filipa Miletića. Dok je Severina uživala u pjesmama Indire, Filip je bio malo nezainteresiran i vrijeme je provodio tipkajući po svom mobitelu.

Pogledajte njihove zajedničke fotografije OVDJE.

Filip je talentirani klavirist, producent i skladatelj. On i Miloš Roganović osnovali su producentsku kuću “FM Play” 2007. godine te su već iste godine osvojili glazbenu scenu hitom “Aspirin”, koji su napisali za Seku Aleksić. Od tada su surađivali s najvećim regionalnim glazbenim zvijezdama, a osnovali su i popularni bend “Ministarke”.

Njihova najznačajnija suradnja svakako je s Severinom, za koju su stvorili velike hitove poput “Brad Pitt”, “Uzbuna”, “Italiana”, “Dobrodošao u klub”, “Grad bez ljudi” i mnoge druge.

Severina i Filip surađuju već više od 10 godina. Filip je tada bio u ozbiljnoj vezi s pjevačicom Anom Bebić, ali nagađanja o njegovoj vezi s Severinom i krivici za prekid su demantirani od strane oboje.

Piše: Showbuzz

Related Article