Severina je ovog vikenda uživala u Maksimiru sa prijateljicom Sonjom Dvornik i sinom Aleksandrom.

Iskoristila je sunčani vikend za druženje s najbližima u prirodi, dok je splitska fotografkinja Sonja Dvornik podijelila neke trenutke na Instagramu.

U njihovom izletu u prirodu pridružio im se i Severinin sin Aleksandar. Ovoga puta su se mogli diviti i njenoj vještini s nogometnom loptom, što do sada nismo imali prilike vidjeti.

Severina je nedavno objavila fotografiju na kojoj nježno grli sina Aleksandra, no njegovo lice ne smije biti vidljivo zbog sudske zabrane koju je zatražio njegov otac Milan Popović. Bez obzira na to, ona i dalje dijeli njihove zajedničke trenutke na društvenim mrežama. Nedavno je podijelila jedan poseban trenutak s odmora u Vrniku na Korčuli, na kojem je ponovno vješto sakrila lice svog sina.

“Dugi topli zagrljaji su naša omiljena igra”, napisala je u opisu, a fotografijom na kojoj blista od sreće raznježila je svoje obožavatelje.

Pored toga, na svom Instagram profilu je podijelila još mnogo fotografija koje otkrivaju da su na ljetnom odmoru u Vrniku s njima bili i Severinina nećakinja Mia Popović sa svojim sinom, kao i prijateljica i suradnica Vedrana Vasić. Također je pozirala s lokalnim stanovnicima s kojima je već bliska jer ovo nije prvi put da ljetuje na toj lokaciji.

Piše: Showbuzz

Related Article