Plešuća sila koja obara s nogu: Upoznajte grupu Force!

Uz brutalno teške pokrete u svojoj koreografiji, slovenska plesna grupa Force je ostavila publiku bez daha, a posebno su oduševili Martina.

Grupa Force je rezultat godinu dana marljivog rada i predanosti. Miha, koji je sam trener grupe, objašnjava da je naziv grupe Force nastao od kombinacije dvije riječi – “For” predstavlja njihovu formaciju, dok “Ce” dolazi od njihovog grada, Celja. Ime upravo opisuje njihovu neumornu snagu da se nikad ne predaju. Raditi s talentiranom i raznolikom mladeži je nevjerojatno zadovoljstvo za Miha, jer su poput obitelji koji se međusobno podržavaju.

Osim svojih brutalno teških i originalnih pokreta, grupa Force je poznata po svojoj nevjerojatnoj sposobnosti da plesne pokrete kreiraju upravo s glazbom u glavi. Njihova kreativnost i nekonvencionalnost su dobro primijećeni, a Martina to nije mogla sakriti.

Unatoč prvotnim sumnjama Davora da će grupa biti kao etno skupina koja odlazi na piknik, izvedba grupe je sve promijenila. Davor je bio oduševljen njihovom izvedbom, a i Maja se složila s njim. Bilman, međutim, nije mogao sakriti da mu to izvedba ulijeva strah i brigu.

Ova talentirana grupa je osvojila četiri od četiri “da” od strane žirija, što im je omogućilo da nastave dalje u natjecanju.

 

Piše: Showbuzz

Related Article