Silvia Dvornik je nedavno objavila nekoliko fotografija na kojima su njezine duge i prekrasne noge u prvom planu. Ove slike su izazvale oduševljenje među njenim pratiteljima na Instagramu.

Silvia Dvornik je uživala u Splitu i željela je podijeliti dio te atmosfere sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Na fotografijama, Silvia pozira s čašom vina u ruci, odjevena u crni top s prozirnim dijelovima, kratke hlačice i bijele salonke.

Naravno, mnogi nisu mogli odoljeti i komentirali su njezine savršene noge. Kosa joj je bila vezana u rep, a njen osmijeh je bio neodoljiv.

Njezin partner, Marko Pecotić, je izrazio oduševljenje sa nizom bijelih srca kao komentar ispod fotografije.

Komentari pratitelja su bili jako pohvalni, kao što su: “Prekrasne noge”, “Najbolja fotografija do sada”, “Savršeno”, itd.

Zanimljivo je spomenuti da Silvia radi u butiku jednog našeg poznatog modnog brenda, dok ona i Marko žive u unajmljenom stanu u blizini Parka mladeži. Nedavno su kružile glasine o njihovoj (navodnoj) financijskoj krizi, ali par sve demantira. Također, Silvia više ne nastupa s bendom u kojem je Marko pjevač jer su mu koncerti s 4 Tenora isplativiji.

Na kraju, važno je napomenuti da je Marko javno objavio kraj svog 17-godišnjeg braka s Irenom zbog Silvie, s kojom ima dvije djece.Piše: Showbuzz

Related Article