Silvija Dvornik i njen partner Marko Pecotić su zajedno nastupali na jednom vjenčanju u Dubrovniku, a izbor odjevne kombinacije Silvije odmah je izazvao razna nagađanja o budućnosti njihove veze.

Popularni splitski pjevač Marko Pecotić i njegova partnerica Silvija Dvornik nastupali su zajedno na jednom vjenčanju u Dubrovniku, a o pripremama prije samog nastupa su svoje pratitelje obavijestili putem društvenih mreža.

Na svojoj Instagram priči suđivali su se, a Silvija je također podijelila još jednu fotografiju kad je svečana večer započela.

Pozirala je s mladenkom koja je iznenadila sve prisutne odabirom kratke večernje vjenčanice, ali ono što je najviše intrigiralo javnost bila je haljina koju je Silvija nosila.

U svojoj zelenoj haljini koja je imala kombinaciju svjetlijih i tamnijih nijansi, Silvija je izgledala fantastično, ali svjetliji dijelovi tkanine su posebno istaknuli njene grudi i trbuh.

Ova fotografija odmah je pokrenula šuškanja da bi Silvija mogla biti trudna. Ona i Peco su u sretnoj vezi od prošle godine nakon razvoda od Pecotićeve supruge Irene, s kojom je bio u braku 17 godina i ima dvoje djece.

Piše: Showbuzz

Related Article