Ivana Čuljak, poznata slastičarka i sudionica popularnih showova, privukla je pažnju javnosti svojim zavodljivim i smjelim izgledom na jednom rock festivalu u Americi.

Na nedavno posjetjenom Coachella Valley rock festivalu, Ivana je odlučila istaknuti svoju zavodljivu figuru i pokazati svoju kreativnost izborom kostima. Odjevena kao vražica, Ivana je nosila kratke hlačice, kaubojke i top s dubokim izrezom koji je naglasio njezine najbolje dijelove.

Kao dodatak kostimu, na glavi je nosila šarene rogove i u društvu je imala svoju prijateljicu i dizajnericu, Lanu Puljić.

Fotografije s ovog izdanja Ivane Čuljak izazvale su veliku pažnju na društvenim mrežama. Brojni obožavatelji su izrazili divljenje za njezin izgled i kreativnost, a komentari poput “Čulo vražice” i “Predivna” samo su neki od njih.

Ivana je postala poznata široj javnosti kroz sudjelovanje u showu MasterChef, a kasnije je osvojila i srca gledatelja u “Plesu sa zvijezdama”. Njezina plesna avantura obilježena je incidentom kada se torta koju je donijela završila na haljini Maje Šuput tijekom emitiranja uživo, što je postalo jedan od najpamtljivijih trenutaka showa.

Za više informacija posjetite stranicu Showbuzz.

Related Article