Selena Gomez, poznata američka pjevačica i glumica, nedavno je snimljena kako šeta ulicama Pariza u jednom od najodvažnijih izdanja do sada.

Ova bivša djevojka Justina Biebera privukla je pažnju svih prolaznika svojim izgledom koji je bio daleko od njenog uobičajenog “slatkog” imidža.

Selena, koja je nedavno napunila 31 godinu, viđena je ispred luksuznog hotela Royal Monceaz u Parizu. Nosila je crno elegantno odijelo koje je savršeno istaknulo njene bujne grudi i tijesni dekolte koji je jedva izdržao taj pritisak.

Selenin izgled postao je česta tema medija i njenih obožavatelja, a ona se nikada nije sramila pokazivati svoje sitne nesavršenosti. Otvoreno je progovorila o svojim borbi s depresijom i anksioznošću te o tjelesnoj težini koju je dobila zbog lijekova koje je uzimala. Unatoč tim izazovima, Selena i dalje nosi titulu omiljene slatkice koju je dobila još kao Disneyjeva zvijezda.

Prekid s Justinom Bieberom ostavio je duboke emocionalne rane na Seleni, ali nakon duge borbe uspjela se vratiti glumi i ponovno se pojaviti u javnosti. Nedavno je fotografirana kako grli Justinovu suprugu Hailey Bieber, pokazujući da među njima nema neprijateljstva.

Veza Selene i Justina imala je svoje uspone i padove, a na kraju je dovela do njihovog prekida. Nakon toga, Selena je tražila utjehu u drugim muškarcima, ali nijedna nova veza nije dugo potrajala. Šuškalo se da je bila s glazbenikom The Weekndom, ali su se rastali nakon što je Selena morala na hitnu transplantaciju bubrega. Kasnije se špekuliralo o romansi s Niallom Horanom, Orlandom Bloomom i čak Chrisom Evansom, ali niti jedna od tih veza nije bila potvrđena.

Piše: Showbuzz

Related Article