Chloe Ferry, slavna britanska reality zvijezda, uživa na odmoru u sunčanoj Španjolskoj sa svojim dečkom Johnnyjem Wilbom.

Chloe Ferry, koja se proslavila u popularnoj britanskoj reality emisiji, snimljena je na odmoru u Španjolskoj sa svojim partnerom Johnnyjem Wilbom. Unatoč prevari koju je Johnny počinio, Chloe je odlučila oprostiti i dati im novu šansu za ljubav.

Tijekom sunčanja na bazenu, Chloe je ponosno pokazala svoju savršeno oblikovanu figuru u dvodijelnom crvenom badiću. Njeni oblikovani bokovi i bujne grudi privlačili su poglede svih prisutnih.

Chloe i Johnny su se međusobno mazili i smijali, a Johnny je nosio samo bijele kupaće hlače koje su istaknule njegove mišićave ruke i zanimljive tetovaže.

Unatoč nekoliko prekida u vezi, par je odlučio ostaviti prošlost iza sebe i fokusirati se na zajedničku zabavu i uživanje u životu. Chloe je odlučna da zaboravi sve što se dogodilo i ponovno se posveti sreći sa Johnnyjem.

Prvi put su prekinuli vezu u rujnu prošle godine, kada je Chloe optužila Johnnyja da joj šalje poruke drugim djevojkama. Nakon obnove veze, ponovno su se razišli tjedan dana kasnije, ostavljajući Chloe slomljenom. Međutim, u prosincu su pokušali ponovno, ali Chloe je ubrzo odlučila da želi biti sama, nakon čega su uslijedili još jedan prekid i pomirba. No, najnovije paparazzo fotografije otkrivaju da su se ponovno pomirili i da uživaju zajedno.

Piše: Showbuzz

Related Article