Russell Brand, poznati britanski glumac i komičar, suočava se s ozbiljnim optužbama za seksualno zlostavljanje koje potresaju javnost. Ove optužbe su dovela do zabrane monetizacije njegovog YouTube kanala, jer su kršile pravila odgovornosti kreatora platforme.

Optužbe protiv 48-godišnjeg Russella objavljene su u Sunday Timesu i obuhvataju silovanje, seksualno i emocionalno zlostavljanje. Međutim, Russell odlučno negira sve optužbe iznijete protiv njega.

Optužbe se odnose na period između 2006. i 2013. godine, kada je Russell bio na vrhuncu svoje slave. Pet žena je optužilo glumca, no on je u svom YouTube videu energično demantirao sve optužbe.

Russell Brand je također poznat kao bivši suprug pjevačice Katy Perry. Trenutno je u braku s Laurom Gallacher, s kojom ima troje djece. Laura i Russell su se upoznali prije osam godina, nakon njihovih prijašnjih prekida veza. Njihova veza je bila turbulentna, ali su odlučni zajedno proći kroz ovo izazovno razdoblje.

Russell Brand je postao svjetski poznat nakon što je otišao u Hollywood i dobio brojne filmske uloge. Unatoč svemu, javnosti nisu poznate glasine o njegovom navodnom neverstvu, a smatra se da ga je Laura uspjela “pripitomiti” svojom ljubavlju.

Unatoč trenutačnoj zabrani monetizacije svog YouTube kanala, Russell Brand će se morati suočiti s ozbiljnim posljedicama optužbi protiv njega. Sve dok se istraga ne završi i istina ne bude otkrivena, situacija će ostati napeta i ozbiljna za ovog slavnog glumca.

Piše: Showbuzz

Related Article