U ekskluzivnom intervjuu za In Magazine, Izabela Vrtar, kći legende hrvatske glazbe Tomislava Ivčića, podijelila je najdražu uspomenu na svog oca. Radi se o crtežu koji je nacrtao dok je služio vojsku, šest mjeseci nakon što je Izabela rođena. Ova topla uspomena prikazuje njezinu ljubav prema ocu i sjećanje na njegovo umjetničko stvaralaštvo.

Tomislav Ivčić obilježio je hrvatsku glazbenu scenu svojim nezaboravnim hitovima, poput “Večeras je naša fešta” i “Stop the war in Croatia”. Uz to, bio je i duboko religiozan čovjek čija je glazba prenijela poruke mira i vjere. Unatoč svim postignućima, Ivčić nikada nije dobio Porin za životno djelo.

Izabela ističe da je crtež, na kojem je prikazana kao mala djevojčica, njena najdraža uspomena na oca. Kroz njega se prisjeća trenutaka provedenih s njim i osjećaja koje je dijelila sa svojom obitelji. Ova snažna veza između oca i kćeri traje i nakon trideset godina od njegove smrti.

Uz to, Izabela je najavila specijalni koncert u čast Tomislava Ivčića koji će se održati u zagrebačkom Lisinskom. Na pozornici će nastupiti brojni poznati izvođači kao što su Mladen Grdović, Jasna Zlokić i Jacques Houdek, i izvesti neke od Ivčićevih najljepših pjesama.

Ova priča o sjećanju na Tomislava Ivčića otkriva kako njegova glazba i nasljeđe i dalje žive, ostavljajući duboki trag u srcima njegovih obožavatelja.

Piše: Showbuzz

Related Article