Ivan Rakitić podijelio je niz fotografija u kojima je pokazao kako bi izgledao da smo u 90-ima, a sve to napravio je pomoću aplikacije koju je generirala umjetna inteligencija.

Nogometaš Ivan Rakitić koristio se aplikacijom koja nas vraća u 90-te pa u opisu otkrio kako je jedna fotografija ipak prava. 

Na prvoj fotografiji Ivan je prikazan kao pupil, dok na drugoj pozira u crnom kožnjaku poput rokera.

Zadnja fotografija prikazuje Ivana s dugom plavom kosom pa su u komentarima pratitelji pisali kako vjeruju da je ta fotografija prava.

“Jednu od ovih slika nije generirala umjetna inteligencija? Koju?”, napisao je u opisu.

Ivan je posljednji put viđen na jednom eventu sa suprugom Raquel Mauri gdje su pozirali u društvu poznatog dizajnera.

Podsjetimo, Ivan i Raquel znaju se od 2011. godine, a prvi put vidjeli su se u Sevilli. Rakitić je tada potpisao za nogometni klub Sevillu, a Raquel je u to vrijeme radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko našem nogometašu.

2013. godine sretni par stao je i pred oltar i danas su ponosni roditelji kćeri Althee i Adare, a u lipnju 2016. godine odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

Istu je aplikaciju ovih dana isprobala i Žanamari Perčić. 

“Cijeli Instagram otišao u srednju školu 90-ih? Izgleda. Voljela bih da su barem moje obrve izgledale ovako u 90-ima! Moji favoriti i oni koji se najviše mogu povezati ovdje su 3, 5, 7 i 8. Bila sam sve to, rock djevojka, štreberica, bavila sam se tajlandskim boksom i išla u teretanu … A drugo – moram pronaći koju odjeću nositi u sadašnjosti! Tu je divan vrući uredski look koji nikad ne nosim – budući da ne radim u uredu. Sada moram ponovno razmisliti o svojim životnim izborima. Proklete bile AI aplikacije! U sljedećem AI izazovu bolje bi bilo da imate sve poveznice na odjeću koju kreirate za nas, ili…”, napisala je Žanamari pored svojih fotografija. 

Piše: Showbuzz

Related Article