Uživajte u okusima osvježavajućih smrznutih deserata na štapiću koje vam predstavljamo u ovom članku. Upoznat ćete zagrebačku ekipu koja proizvodi ove slastice namijenjene i bebe, djecu i odrasle. Projekt Startaj Hrvatska im omogućuje da se predstave javnosti i pokažu svoje jedinstvene proizvode!

Ovaj kreativni poduzetnik, Marko Šepetavac, inspiriran vlastitim problemom s konzumacijom mlijeka, odlučio je stvoriti smrznute deserte koji su prilagođeni i osobama s intolerancijom na laktozu i alergijama na mlijeko. Kada je saznao da je i njegova kći alergična, ovo je postalo njihova zajednička misija. U suradnji s tehnologinjom Azrom i slastičarkom Mijom, Marko je osmislio Daš pops – smrznute deserte na štapiću koje mogu uživati i bebe već od 6 mjeseci.

Ovi deserti su napravljeni od voća, povrća i žitarica, a ne sadrže umjetne boje ni konzervanse. Svi sastojci su prokuhani na pari i oguljeni kako bi se osigurala sigurnost i kvaliteta proizvoda. Ovi BIO smrznuti deserti na štapiću nose i oznaku VEGAN, što znači da su primjereni svima koji vode biljni način života.

Daš pops dolazi u različitim okusima prilagođenim dobi i preferencijama potrošača. Za bebe tu su voćni okusi poput kruške, suhe šljive i jabuke s cimetom. Djeci su namijenjeni okusi poput čokolade, banane s cimetom i naranče. Za odrasle su pak pripremljeni okusi čokolade, lješnjaka s nugatom i kokosa s bademom.

Ovi ukusni deserti dolaze u pakiranju od 3 komada, posebno prilagođenom svakoj dobi. Projekt Startaj Hrvatska omogućio je ovoj zagrebačkoj ekipi da razvije i unaprijedi svoje proizvode, te im je pružio jedinstvenu priliku za predstavljanje javnosti.

Za više informacija o ovoj ekipi i njihovim desertima, ne propustite emisiju Startaj Hrvatska na Novoj TV. U emisiji ćete saznati više o njihovom poduzetničkom putu i inspiraciji koju su pronašli u meksičkoj i brazilskoj kulturi desertima na štapiću.

U međuvremenu, možete pratiti emisiju IN magazin na Novoj TV od ponedjeljka do petka u 17:30. Propuštene epizode možete besplatno pogledati na novatv.hr.

Piše: Showbuzz

Related Article