Aleksandra Prijović, najveća regionalna zvijezda današnjice, prodala je dvije večeri zaredom Arenu u Zagrebu, a treći koncert najavljen je za uskoro!

Zagreb će tri dana zapevati uz hitove Aleksandre Prijović, koja je sa zadovoljstvom najavila treći koncert u Areni.

Ulaznice za prva dva koncerta su se rasprodale munjevitom brzinom, a popularna pevačica ne može da sakrije oduševljenje i zahvalnost svojoj lojalnoj publici, koju želi ponovo da usreći:

“Dugo sam maštao o tome da napunim Arenu, a sada su se snovi ostvarili – hvala vam! Uzbuđena sam što najavljujem otvaranje i treće zagrebačke Arene. Vidimo se 3. decembra na najuzbudljivijem koncertu godine! Jedva čekam da u Zagrebu nastane luda zabava. Potrudiću se da bude nezaboravno. Biće iznenađenja i gostiju, ali ostavimo to kao tajnu. Moja turneja ‘Istok do Zapada’ je već počela, i to na najbolji mogući način”, poručila je Aleksandra Prijović za Extra FM.

Aleksandra Prijović je proteklih dana održala tri spektakularna nastupa pred rasprodatom Štark Arenom u Beogradu, pružajući svojim fanovima nezaboravne koncerte.

“Nisam mogla da obuzdam emocije, niti da sakrijem suze. Ponekad mi izgleda kao da sam to sve sanjala”, izjavila je Aleksandra u svom prvom intervjuu nakon uspešnih koncerata samo za slušaoce Extra FM-a.

Potrudila se oko svakog detalja i oduševila je svojom izvedbom, emocijom, energijom i vizualnim efektima. Ništa manje se ne očekuje ni u Zagrebu.

Piše: Showbuzz

Related Article