Sonja Kovač, popularna influencerica iz Zagreba, ovu subotu je privukla pažnju svih objektiva fotografa svojim specifičnim outfitom koji je kombinirala za šetnju gradom.

Sonja je odlučila nositi dugački tamnoplavi baloner kao haljinu, a preko njega je dodala bijeli sako od tvida. Kao skupocjeni modni dodatak, odabrala je Valentino torbicu i sandale sa zlatnim detaljima, što je dodatno začinilo njen stajling.

Kako bi upotpunila svoj izgled, Sonja je raspustila kosu i stavila prednji dio iza uha. Njen osmijeh na licu otkrio je da je u dobrom raspoloženju.

Sonja je poznata po svom talentu za kombiniranje zanimljivih outfita, koji uvijek privlače pozornost. Na svom Instagram profilu često dijeli svoje kombinacije i pita svoje pratitelje za mišljenje o njima. Prihvaća kritike, ali se isto tako raduje pohvalama.

Sonja se često pojavljuje u poslovnim i elegantnim kombinacijama, ali voli i ležernije modne izdanje. Nedavno je objavila pet jesenskih outfita s kojima je prošetala proteklih dana.

Njen Instagram profil ima preko 511 tisuća pratitelja koji s nestrpljenjem iščekuju svaku njenu objavu. Ako vas zanima više o Sonjinim modnim kombinacijama, možete je pratiti ovdje.

Related Article