Ana Gruica Uglešić nedavno je proputovala s suprugom Boranom na odmor izvan granica Hrvatske, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Glumica je na svom Instagram profilu podijelila fotografije s aerodroma u Splitu i otkrila da je promijenila svoj izgled.

Na slikama se Ana pojavljuje u maslinastom baloneru bez rukava, koji je nosila kao haljinu, dok je za svoj modni dojam kombinirala bež torbu i crne sportske tenisice. Međutim, ono što je privuklo najviše pažnje je promjena imidža – Ana je obojala kosu u hladniju nijansu plave i ošišala šiške.

Osim fotografija s aerodroma, Ana je na Instagram storiju objavila i romantičan video s suprugom Boranom, na kojem su snimljeni kako izmjenjuju poljupce. Par je nazdravio čašom crnog vina, ali nisu otkrili mjesto na kojem se trenutno nalaze.

Podsjetimo, Ana i Boran nedavno su se vjenčali drugi put u maloj crkvi sv. Luke u Gornjem Sitnom. Prije vjenčanja, Ana je posjetila posebna mjesta koja su joj važna – prostorije koje pripadaju njezinim djedovima i bakama, te vrt svoje mame. Glumica je na Instagramu podijelila i fotografije sa svojim pratiteljima, pokazujući svoje korijene i mjesto koje joj je posebno.

Prvi put su Ana i Boran izrekli “da” pred matičarom 2018. godine, a nakon toga su imali i crkveno vjenčanje, nakon što je Boran dobio crkveni razvod od prve supruge Dijane.

Piše: Showbuzz.hr

Related Article