Motivacijske govornice Ana i Nada Bučević iz Splita izazvale su veliku pažnju javnosti pojavivši se zajedno na jednom događaju.

Ana Bučević, splitska motivacijska govornica, slavila je na promociji novog albuma svoga supruga Marka Nikolića pod nazivom “Dođi da te volim”, koja je okupila brojne poznate osobe.

Jedno lice ipak je privuklo više pažnje od ostalih, a to je Anina sestra blizanka Nada Bučević, koja je prva započela karijeru motivacijskog govorništva na YouTubeu.

Ana i Nada rijetko se mogu vidjeti zajedno u javnosti, iako su inače vrlo bliske sestre.

Povodom proslave svojih 45. rođendana u veljači, Ana je objavila emotivnu čestitku za Nadu na Instagramu.

“45 godina zajedno! Kažu da je više od toga. Proveli smo gotovo cijeli jedan dodatni život zajedno. Već smo bile zajedno dok smo još bile u maminom trbuhu, kada su naša srca kucala kao jedno. Dolazak na ovaj svijet iznenadio je sve! Odluka da zajedno dođemo na ovaj svijet bila je najbolja odluka koju smo ikad donijele! Već smo 45 godina najbolje prijateljice koje koračaju kroz život zajedno! Svake godine ti si mi najveći rođendanski dar! Ako će ikad netko nešto reći o nama, reći će: ‘Ove dvije su istinski živjele!’ Sretan nam još jedan rođendan, ljubavi moja!”, napisala je Ana uz fotografije sa sestrom.

Sestre su ranije govorile o svojoj telepatskoj vezi.

“Ima ih toliko da ne znam koju bih prije ispričala. Možda je najzanimljivija ta da sam Nadi 10 dana prije termina porođaja javila da će taj dan roditi. Vozila sam kući s pilatesa i osjetila sam trudove. Važno je napomenuti da sam ja prije toga rodila carskim rezom i da ne znam kako izgledaju trudovi. Ali osjetila sam ih. Nazvala sam je oko 10:30 i rekla: ‘Seko, danas ćeš roditi, imam trudove’. U 12 sati Nada je dobila trudove i tog je dana rodila svoju prvu djevojčicu. Kada je rađala, točno sam osjetila trenutak kad je rodila. Osjetila sam kada je sve završeno. Da, stvorila sam se uz nju u rodilištu samo pet minuta nakon poroda”, ispričala je Ana za Story.

Ana se u veljači prošle godine udala za srpskog glazbenika Marka Nikolića i ima troje djece iz prethodnih brakova.

Piše: Showbuzz

Related Article