Dok je Netflix nedavno lansirao svoj novi nastavak filma ”Spy Kids: Armageddon”, zanimljivo je prisjetiti se gdje su danas glumci iz originalne postave ovog kultnog filma. Prošlo je više od 20 godina od izlaska prvog filma, a evo što rade glavni akteri.

”Spy Kids: Armageddon” je novi nastavak popularne franšize koji će biti dostupan na Netflixu. No, prije nego što uživate u novim avanturama Carmen i Junija Cortez, provjerite gdje su danas originalni glumci iz prvog filma koji je osvojio srca djece diljem svijeta s početka 2000-ih godina.

Originalni film prati avanture dvoje djece, Carmen i Junija, koji kreću u opasnu misiju spašavanja svojih roditelja, bivših špijuna, od zlog zlikovca Miniona. Tijekom te uzbudljive misije, djeca špijuni suočavaju se s robo-djecom i čudovištima palčićima kako bi spasili svoje roditelje i svijet. Film je bio toliko uspješan da su uslijedila još tri nastavka, a sada i četvrti dio je dostupan.

Osim Alexa PenaVega i Daryl Sabara koji su glumili Carmen i Junija, pogledajmo što danas rade i ostali članovi originalne postave.

Neki od njih nastavili su karijeru u glumi, dok su drugi istražili nove sfere kao što su nastupi u plesnom showu i otvaranje restorana.

Daryl Sabara je tumačio lik Junija Corteza, omiljenog glavnog lika iz ”Spy Kidsa”. Ovaj film bio je njegova prva uloga u Hollywoodu, i to s devet godina. Nakon uspjeha u serijalu, Sabara se pojavio u brojnim drugim filmovima i TV serijama kao što su ”Noć vještica”, ”Zločinački umovi” i ”Prijatelji”.

Danas je Daryl Sabara u sretnom braku s poznatom pjevačicom Meghan Trainer, s kojom ima dvoje djece. Također je poznato da je Daryl bio sudac u natjecanju ”America’s Most Talented Kid” 2003. godine.

Alexa PenaVega je tumačila stariju sestru Carmen Cortez. U intervjuu za Insider 2021., Alexa je podijelila nevjerojatne uspomene s seta filma ”Spy Kids” i kako je to bilo ključno razdoblje u njenom životu. Nakon prvog filma, Alexa je nastavila karijeru u glumi te se pojavila u filmovima poput ”Machete Kills” i ”From Prada to Nada”. Također je sudjelovala u emisiji ”Ples sa zvijezdama” 2015. godine.

Antonio Banderas je glumio Gregorija Corteza, očuhanog oca. Prije i nakon ”Spy Kidsa”, Banderas je ostvario veliki uspjeh u Hollywoodu. Poznat je po filmovima poput ”Zorru: Maskiranog osvetnika” i dobitnik je brojnih nagrada za svoju glumačku izvedbu.

Carla Gugino je glumila Ingrid Cortez, otetu majku. Nastavila je karijeru u glumi nakon prvog ”Spy Kidsa” te je ostvarila uloge u brojnim filmovima poput ”Noć u muzeju” i ”Pravedno ubojstvo”. Također je poznata kao Esme Cullen iz ”Sumrak sage”.

Danny Trejo je tumačio lik Machetea, izumitelja naprava i strica Carmen i Junija. Nakon filma, Danny je ostvario značajne uloge u poznatim filmovima kao što su ”Desperado” i ”From Dusk till Dawn”. Trenutno je angažiran u glumi i produciranju te je otvorio svoje restorane u Los Angelesu.

Glumačka postava iz originalnog filma ”Spy Kids” i dalje je aktivna u industriji zabave, a ova kultna franšiza ostavila je neizbrisiv trag u svijetu filma. Pogledajte kako danas izgledaju ovi glumci u našoj galeriji.

Piše: Showbuzz

Related Article