Nataša Bekvalac, popularna srpska pjevačica, odlučila je proslaviti svoj rođendan u predivnoj Italiji, o čemu je otkrila sve u svojoj najnovijoj objavi. Oduševila je publiku svojim izgledom i nevjerojatnim stilom, noseći jedinstven smeđe-bijeli kombinezon bez naramenica koji je dodatno istaknuo njene prelijepe grudi. Učinila je romantični balkon s pogledom na gradić Portofino savršenom pozadinom za svoje fotografije.

Pored izvanrednog stajlinga, Nataša je oduševila svoje pratitelje i frizurom – spuštenom i zalizanom punđom, što se savršeno uklopilo u njen cjelokupan izgled. Makeup je bio jednostavan i suptilan. U opisu objave, Nataša je napisala: “Rođendanski vikend za pamćenje”.

Na objavu su stigli brojni oduševljeni komentari kao što su “Uživaj Nataša”, “Zaista predivna”, “Najljepša”, “Gori Portofino”, “Wow” i mnogi drugi. Nataša Bekvalac je danas jedna od najpopularnijih pjevačica čija glazba već godinama osvaja srca publike. Njeni najveći hitovi kao što su “Nikotin”, “Ponovo”, “Ja sam dobro” i “Pseto” su neizostavan dio svakog dobrog tulumarenja.

Uz glazbeni uspjeh, Nataša je također prošla kroz teška vremena. 2018. godine javnost je bila svjedokom nasilja koje je pretrpjela od strane tadašnjeg supruga Luke Lazukića. Nakon dugotrajnog oporavka, Nataša sada sretno živi sa svojim kćerima Hanom i Katjom, šireći snažnu poruku o preživljavanju i snazi.

Piše: Showbuzz

Related Article