Slobodan Boba Živojinović sa sinovima, Saša Matić sa suprugom i kćerima, Sergej Ćetković i Aca Lukas samo su neki od mnogobrojnih poznatih gostiju koji su prisustvovali raskošnoj proslavi 18. rođendana Ive Pejovića, kćerke poznatog srpskog pjevača Ace Pejovića.

Kćerka Aca Pejovića, Iva, proslavila je svoj 18. rođendan u prepoznatljivom stilu u prestižnom Crown Plaza Hotelu u Beogradu.

Ovo glamurozno slavlje dodatno su upotpunili mnogi poznati, kako iz glazbene, tako i iz sportske industrije.

Suprug Lepe Brene, Slobodan Boba Živojinović, došao je sa svojim sinovima Filipom i Viktorom, Saša Matić je poveo svoju suprugu Anđeliju i kćeri Taru, a prisutan je bio i njegov brat Dejan Matić. Među ostalim poznatim gostima su bili pjevači Sergej Ćetković, Aca Lukas, Saša Popović, bivši košarkaš Dejan Tomašević sa suprugom Jelenom i mnogi drugi.

Niko nije došao praznih ruku, svi su bili dotjerani za ovu posebnu priliku.

Pogledajte fotografije sa proslave u galeriji.

Inače, Aco je svoju kćer Ivu dobio sa suprugom Biljanom, s kojom se rijetko pojavljuje u javnosti. Nedavno je otkrio da se Biljana teško nosi sa ozbiljnom bolešću.

“Biljana je bila zdrava žena, nikada nije imala problema, nije ni znala da boluje od proširenja krvnih žila. To je kao balon koji se stvorio na pogrešnom mjestu, a ona je to imala od rođenja na području oko očiju”, izjavio je Aco u intervjuu za IN Magazin. Tada je objasnio kako je saznao za bolest kada je Biljana predavala studentima i srušila se, nakon čega je završila u bolnici.

“Mnogo sam odlazio u crkvu i molio se, mislim da mi je to dosta pomoglo, tamo sam nalazio mir. Biljana se vratila kada je vidjela kako izgleda, pogledala se u ogledalo i rekla nam: ‘Pa dobro, je li vi vidite kako ja izgledam? Zašto mi niste brkove i obrve izvukli?’. Smijali smo se jer nismo mogli vjerovati da priča o brkovima, a mi smo se toliko brinuli hoće li ona uopće preživjeti”, prisjeća se Aco.

Aco i Biljana su u braku već desetljećima, a osim slave Ive, imaju i kćeri Magdalenu i Mariju.

Piše: Showbuzz

Related Article