Srpska megazvijezda, Aleksandra Prijović, izazvala je veliki interes i oduševljenje publike u Hrvatskoj, rasprodavši tri koncerta u Areni Zagreb za samo jedan dan. Postavlja se pitanje hoće li biti dodatnih datuma.

Stihovi popularne pjesme Aleksandre Prijović: “Ja sam odlično, da je bolje, ne bi valjalo”, najbolje opisuju raspoloženje ove izuzetno talentirane glazbenice nakon što je za tako kratko vrijeme rasprodala i treći koncert u zagrebačkoj Areni.

“Osjećam se odlično, nevjerojatno sretno i ispunjeno. Ostvarujem svoje snove i uživam u svakom trenutku. Zahvalna sam publici na ljubavi i povjerenju koje mi pružaju. Nadam se da se neću probuditi iz ovog predivnog sna, jer je ovo više nego što sam ikad mogla sanjati. Hvala svima od srca! Sve ću učiniti da svi zajedno uživamo i stvorimo nezaboravno iskustvo”, poručila je Prijović u intervjuu za Extra FM.

Aleksandra je također otkrila da ponosna obitelj podržava sve što radi, posebno suprug Filip, koji joj piše pjesme i uz kojega je nastupala na spektakularnim koncertima u Štark Areni.

“Nadam se da će naš sin Aki jednog dana naručiti pjesmu koju je mama otpjevala, a tata napisao. To je nešto za što vrijedi živjeti i stvarati”, ranije je izjavio Filip.

Ljubav publike najbolje se pokazuje kroz rasprodane koncerte u Areni u Beogradu i Zagrebu. Veliki interes za ulaznicama u Zagrebu bio je fascinantan – prodano je više od 50 tisuća ulaznica mjesecima prije najavljenih koncerata u prosincu.

 

Piše: Showbuzz

Related Article