Srpska pjevačica Aleksandra Prijović započela je svoju turneju “Od istoka do zapada” prvim koncertom u Beogradu, a već se spekulira o tome koliko će zaraditi prije nego što stigne u Zagreb.

Aleksandra Prijović, koja je stekla status regionalne zvijezde, sinoć je započela svoju turneju u beogradskoj Štark Areni. Izvođenje prvog od tri koncerta u Beogradu samo je početak, jer će Prijović uskoro nastupiti i u zagrebačkoj Areni.

Ova turneja je ispunjenje Prijovićinog dugogodišnjeg sna, a srpski mediji već su spekulisali o iznosu koji će ona zaraditi za samo tri noći nastupa u beogradskoj areni.

Prema informacijama medija, nakon što pokrije sve troškove i plaća porez, Prijović će zaraditi impresivnih 946.206 eura.

“Prema dostupnim podacima, kapacitet Štark Arene iznosi 19.866 mjesta. Kada se zbroje broj mjesta na parteru, tribinama i ložama, te se te cifre pomnože s cijenama ulaznica za ta mjesta, ukupna zarada po koncertu iznosi 415.261 eura. Kada se taj iznos pomnoži s tri koncerta, dolazimo do ukupne zarade od 1.245.784 eura za sve tri noći. Međutim, Prijović mora pokriti troškove organizacije koncerta, koji uključuju pozornicu, redare, plesače, orkestar, vozni park i mnoge druge stavke, što iznosi oko 100.000 eura. Također, mora platiti i porez državi Srbiji, što iznosi 41.426 eura po koncertu, kao i najam Štark Arene”, piše Story.

Nakon uspješnog nastupa sinoć, Prijović nije skrivala svoje zadovoljstvo te je već podijelila kratak videozapis na Instagramu poručivši fanovima: “Volim vas”.

Prijović izuzetno s nestrpljenjem iščekuje nastup u Zagrebu. “Znam što mogu očekivati! Znam koliko me ljudi ovdje vole i koliko pružaju podrške. Stvarno se radujem ovom nastupu. Nisam od onih koji najavljuju spektakl, ali mogu vam reći da ću dati sve od sebe i potruditi se da svi uživaju i da nam to bude noć za pamćenje”, najavila je Prijović prije nekoliko mjeseci za Extra FM.

Aleksandra Prijović je snaha poznate jugoslavenske pjevačice Lepe Brene, a prije pet godina udala se za njezinog sina Filipa Živojinovića. U sretnom braku su dobili sina Aleksandra.Izvor: Showbuzz

Related Article