Aleksandra Prijović, popularna srpska pjevačica, ne prestaje izazivati pažnju medija. Osim uspjeha u glazbi, mnoge zanima i njezin privatni život, uključujući i izgled njezinog predivnog doma.

Aleksandra, koja ima samo 28 godina, rasprodala je dvije zagrebačke Arene te je na putu da ostvari i treći uspješan koncert. No, osim po glazbi, Aleksandra je poznata i po svom braku s Filipom Živojinovićem, sinom poznate pjevačice Lepe Brene. Njihova vila na Bežanijskoj kosi je raskošna nekretnina vrijedna 500 tisuća eura, okružena metalnom ogradom i uređena s decentnim ukusom.

Na fotografijama koje Aleksandra objavljuje na društvenim mrežama, može se primijetiti da dominiraju svijetle boje i pomno odabrani detalji. Posebno zapaženo mjesto u kući ima klavir, za kojim je Filip jednom prilikom fotografirao i njihovog sina Aleksandra.

Aleksandra često pozira ispred velikog ogledala u svojoj spavaćoj sobi, a voli i provoditi vrijeme na terasi okruženoj zelenilom i cvijećem. Kompletne fotografije cijelog doma mogu se vidjeti na ovom linku.

Aleksandra Prijović rođena je u Srbiji, ali je veći dio svog djetinjstva provela u Hrvatskoj. Iako se već godinama uspješno probija na estradi, pravi proboj doživljava tek sada. Njezini hitovi poput “Za nas kasno je” i “Klizav pod” osvajaju publiku diljem regije. U sklopu svoje turneje “Istok do Zapada”, održat će tri koncerta u zagrebačkoj Areni, 1., 2. i 3. prosinca.

Stoga, neka se pripremi Zagreb jer će biti nezaboravno!

Piše: Showbuzz

Related Article