Saša Kovačević, Sara Jo i Mia Borisavljević otkrivaju svoje tajne za održavanje izuzetne ljepote i privlačnosti koja osvaja tisuće obožavatelja.

Saša Kovačević, Sara Jo i Mia Borisavljević su među najzgodnijim zvijezdama u Srbiji, a prema članku Nove.rs, njihov izgled je rezultat stroge discipline i skrbi o sebi.

38-godišnji Saša je ženski miljenik zahvaljujući svom izgledu, a na njega utječu određena prehrana i redoviti treninzi. Mediji su ga često kritizirali jer je izbacio mnoge namirnice iz jelovnika, a njegova prehrana se temelji uglavnom na ribi, piletini, govedini, vodi, limunadi i bijelom vinu. Povremeno uključuje i voće i povrće u svoju prehranu. On također trenira šest puta tjedno.

Prema časopisu Hello, Saša doručkuje osam do deset jaja, tunjevinu, tostirani kruh i salatu, ruča piletinu i biftek, a večera ribu.

Mia Borisavljević, 39-godišnjakinja kojoj su svi oči uprte u sebe, nakon druge trudnoće je brzo skinula devet kilograma tako što je prestala večerati i izbacila dvije namirnice iz svoje prehrane.

“Izbacila sam bijelo brašno i šećer iz prehrane! Nakon toga su mi ostale samo zdrave namirnice poput voća, povrća i mesa. Nakon poroda sam skinula devet kilograma i sada se bližim idealnoj kilaži. Također ne jedem grickalice i ne pijem gazirane sokove, tako da prehranu nisam morala previše mijenjati. Jedino što sam potpuno izbacila su slatkiši. Ranije bih si dozvoljavala jesti kolač i slatkiš nedjeljom poput posebnog izuzetka, ali sada ih uopće ne konzumiram. Nisam pobornik strogih restrikcija jer se nakon nekog vremena vrati želja za tim namirnicama i onda često pokleknemo. Zato sam odlučila potpuno odustati od slatkiša”, izjavila je Mia za Hit.

29-godišnja Sara Jo također je morala promijeniti neke svoje navike, ali redovito obilni doručak ostaje važan dio njenog režima. Također, redovito vježba.

“Trudim se redovito vježbati, ali zbog festivalskih nastupa to trenutno nije lako ostvarivo. Ljeto je rezervirano za mnoge obveze pa je važno biti dobro organiziran i imati volju. Uvijek se potrudim odraditi kratki trening ili izaći vani na polusatnu trčanje”, nedavno je izjavila Sara za medije u Srbiji.

Pogledajte i sami kako se njihov trud isplatio u našoj galeriji.Piše: Showbuzz

Related Article