Mediji u Srbiji bruje o vezi između poznatog glumca Lazara Ristovskog i njegove partnerice Anice Lazić, koji su nedavno preselili u impresivnu vilu u Zemunu. Međutim, iako je luksuz privlačan, razlika u godinama između ova dva glumca izaziva kontroverze i razgovore u javnosti.

Tom prilikom, Ristovski je na svom Instagram profilu potvrdio vezu s Anicom Lazić, mlađom od njega 39 godina. Srbijanski mediji, prateći njegove objave na društvenim mrežama, otkrili su i fotografije bazena u dvorištu glumčevog novog doma, u kojem će par zajedno uživati.

Prema informacijama koje prenosi Blic, Anica već živi s Lazarom u ovoj grandioznoj vili na Grmušu u Zemunu. Iako Lazar preferira privatnost, povremeno je s ponosom pokazivao trenutke uživanja u svom domu, a sada će te trenutke dijeliti i s novom partnericom u luksuznom bazenu.

“Istina je, uživamo u ljubavi. Ne bih ništa više komentirao, razumijte. Upoznali smo se mnogo nakon razvoda, ona nema veze s mojim bivšim brakom i razvodom”, izjavio je Ristovski za Telegraf.

Nedavno se glumac razveo od supruge Danice nakon više od četiri desetljeća braka. Nedostatak emocija bio je glavni razlog njihovog razlaza. Par je sklopio brak 1980. godine i ima dva sina, Petra i Jovana.

Iako je razlika u godinama izazvala interes i kontroverze u javnosti, novi par ne obraća previše pažnje na to, a čini se da se Aničina majka Ankica veseli ovoj vezi i veselo komentira njihove fotografije na Instagramu.

Lazar i Anica već su zajedno glumili u filmu “Dream Team” i seriji “Popadija”.Piše: Showbuzz

Related Article