Upoznajte kandidate četvrte sezone PROjekta Startaj Hrvatska koji su svojim radom i trudom osvojili jedinstvenu priliku da predstave svoje proizvode cijeloj Hrvatskoj. Ovaj jedinstveni projekt mijenja živote malih domaćih poduzetnika, a u nastavku možete saznati tko su kandidati koje ćemo pratiti ove sezone.

Poduzetnici kandidati četvrte sezone projekta Startaj Hrvatska su entuzijastični i sretni što su njihovi proizvodi stavljeni na police velikog trgovačkog lanca. Među njima su Matea i Petar koji predstavljaju brend ručno vučenih savijača Pepas, Marija i Luka s gotovim smjesama za kruh Barun, iskusni ribar Živko sa svojim proizvodima Pepefiš, bivša vrlo uspješna odbojkašica Senna koja s bratićem Andrejem predstavlja prirodne kreme za ruke Azena, Svjetlana i Lovro s jedinstvenim BIO rezancima od sušene buče, Monika i Danijel s karameliziranim lješnjacima All Sweet, Mica, Azra i Marko s veganskim smrznutim desertima Daš pops te Tomislav sa suprugom Ivom i bratom Markom koji su zaduženi za mesne proizvode pripremljene metodom “sous vide”.

Svaki od ovih kandidata je godinama vrijedno radio na svojim proizvodima i sada su konačno pronašli put do polica INTERSPAR hipermarketa i odabranih SPAR supermarketa diljem Hrvatske. Svi oni se raduju budućnosti i priznanju koje će im ovaj projekt donijeti.

Ako želite saznati više o njihovim pričama i putu do uspjeha, pratite novu sezonu projekta Startaj Hrvatska koja počinje 8. listopada na Novoj TV.

 

Piše: Showbuzz

Related Article