Miron Hauser je na Instagramu otkrio da se vjenčao s doktoricom Anom Štanfel.

Glazbenik Miron Hauser (38), stariji brat poznatog violončelista Stjepana Hausera (37), nedavno je stupio u brak.

Unatoč tome što preferira privatnost, Miron je odlučio podijeliti ovu sretnu vijest na svom Instagram profilu.

U videu iz automobila, Miron je pokazao svoju suprugu, kirurginju Anu Štanfel. “Gdje idemo?” upitao ju je Miron, na što mu je Ana veselo odgovorila: “Idemo se vjenčati!”

Miron je poznat kao uspješan skladatelj, trombonist i dirigent, te kao bivši član popularnog benda Jinx. Tijekom karijere surađivao je s mnogim drugim poznatim glazbenicima kao što su Oliver Dragojević, Nina Badrić, Gibonni i Darko Rundek. Također, zajedno s bratom Stjepanom, nastupao je u dvorani Royal Albert Hall u Londonu.

Za razliku od Stjepana, Miron se rijetko pojavljuje u medijima, no ipak je cijenjeno ime u glazbenim krugovima.

Kada je upitan o tome, Miron je izjavio: “Nije mi žao. Jednostavno, nisam influencer. Stjepan je vrhunski glazbenik, ali prije svega najveći PR majstor kojeg poznajem. On se time bavi vrlo uspješno.” Miron je također naglasio da se podržavaju, iako nemaju puno zajedničkog osim ljubavi prema glazbi i fizičke sličnosti.

Miron i Stjepan nisu jedini glazbenici u svojoj obitelji. Njihova majka je bila profesorica udaraljki u muzičkoj školi, a i stariji brat i sestra su išli u glazbenu školu. Iako se oni ne bave glazbom, Miron je ostao vjeran svojoj strasti.

Piše: Showbuzz

Related Article