Braća Esteriore, talijanska glazbena skupina, osvojila je prvi Zlatni gumb u ovogodišnjem Supertalentu i privukla pažnju više od pola milijuna ljudi na Instagramu.

Na njihovom profilu možete pronaći mnoge snimke koji se šire društvenim mrežama, a većina njih postane viralna.

Ova skupina čini četvorica braće iz Italije – Piero, Mimmo, Gabriele i Amedeo. Njihov šarm i talent zaslužni su za osvajanje srca Maje Šuput, koja im je dodijelila Zlatni gumb.

Braća Esteriore uživaju veliku popularnost na društvenim mrežama, posebno na Instagramu gdje imaju preko pola milijuna pratitelja. Njihovi videozapisi često postanu viralni, a možda ste već neki od njih vidjeli.

Nedavno su surađivali s legendarnim Sealom, a njihov video u kojem pjevaju “Sara perche ti amo” na gondoli u Veneciji ima preko milijun lajkova na Instagramu.

Talijanskoj publici su se prvi put predstavili 2019. godine u emisiji Tu Si Que Vales, nakon čega su stekli popularnost i izvan Italije. Također su objavili svoj prvi album “To Get Her” 2020. godine.

Braća Esteriore redovito održavaju koncerte, izdaju singlove i albume te čak prodaju službene suvenire benda.

Iako su Piero, Mimmo i Gabriele frizeri, a Amedeo fotograf i web dizajner, zajedno nastupaju kao glazbeni bend u slobodno vrijeme.

Ovi talentirani mladići dolaze iz tradicionalne sicilijanske obitelji gdje žene imaju važnu ulogu. Njihova baka je glava kuhinje i živi s njima, a svake nedjelje obitelj se okuplja na zajedničkom ručku. Mama je glava kuće i svaki dan moraju biti u kontaktu s njom. Njihov otac se preselio u Švicarsku kao mladić, gdje je upoznao njihovu majku s kojom je podijelio ljubav prema glazbi. Roditelji i danas nastupaju po vjenčanjima i u crkvi, što je potaknulo braću Esteriore da zavole glazbu.

Braća Esteriore nedavno su se pojavila na Supertalentu u Hrvatskoj, što je za njih bio prvi nastup u ovoj zemlji. Njihov nastup je bio posebno važan za Gabrielea jer je obećao svojoj dugogodišnjoj djevojci da će je oženiti u Hrvatskoj. Trojica braće su zaljubljeni, dok je Amedeo trenutno slobodan i ne planira u skoroj budućnosti ulaziti u vezu zbog njegove braće.

Piše: Showbuzz

Related Article