Supruga princa Alberta, princeza Charlene od Monaka, pojavila se sa svojim suprugom na Svjetskom prvenstvu u ragbiju u Marseilleu, što je izazvalo ponovnu zbunjenost brojnih obožavatelja.

Princ Albert, koji ima 65 godina, trudio se pokazati bliskost s 45-godišnjom princezom Charlene, snimljeni su kako se grle u svečanoj loži. Mnogi su to protumačili kao pokušaj odbacivanja glasina o njihovom razdvojenom životu i kao izvedbu za javnost. Ipak, njezin izraz lica nije otkrivao pretjerano zadovoljstvo, tek se nekoliko puta lagano nasmiješila.

Charlene je mjesecima prije ovog javnog pojavljivanja bila nevidljiva u medijima, a europski mediji su izvijestili da živi u Švicarskoj i da rijetko viđa supruga. Prije nekoliko dana su i zajedno proveli vrijeme na nekoliko događanja u Monaku, ali to nije izbrisalo sumnje o njihovom odnosu. Izvor blizak paru tvrdi da su samo “dobri partneri” i da se brinu o djeci naizmjence. Glasine o njihovom braku kruže već godinama, a pojačale su se nakon što se Charlene vratila u rodnu Južnoafričku Republiku i provela veći dio godine odvojena od Alberta.

Albert je javno istupio kako bi objasnio da su problemi koje Charlene prolazi povezani s drugim uzrocima, a ne s njihovom vezom. Izjavio je da je ona bila preopterećena i da je trebala otići na odmor i medicinski tretman izvan Monaka kako bi se oporavila. Unatoč tome, glasine se i dalje šire.

Piše: Showbuzz

Related Article