Frontotemporalna demencija dijagnosticirana je Bruceu Willisu, a njegova supruga Emma Heming Willis nedavno je podijelila nove informacije o njegovom stanju koje su izazvale veliku tugu.

S ciljem podizanja svijesti o ovom stanju od kada je Bruceu dijagnosticirana frontotemporalna demencija, Emma je na Instagramu podijelila nove informacije o svom suprugu u znak podrške Svjetskom tjednu podizanja svijesti o FTD-u.

U tužnom videu, Emma otkriva da trenutno nema lijeka za bolest koju njen suprug ima. “FTD je skraćenica za frontotemporalnu demenciju ili degeneraciju”, napisala je ona. “FTD utječe na prednje i sljepoočne režnjeve mozga. Danas ne postoji lijek ili jedinstven tretman za ovu bolest. Dobro došli u Svjetski tjedan podizanja svijesti o FTD-u 2023. Strastveno želim podizati svijest o ovoj bolesti zvanoj frontotemporalna demencija koja je ušla u svijet naše obitelji. Nadam se da ćete naučiti i ponijeti nešto novo i korisno od ovog tjedna. Ovdje sam da sljedećoj obitelji dam do znanja da niste sami i da postoji razumijevanje i nada unutar naše snažne FTD zajednice”, pružila je podršku Emma.

Ova kampanja je naišla na veliku podršku obožavatelja koji su se zahvalili Emminom angažmanu u komentarima. Emma i Bruce neprestano rade na tome da provedu što je više moguće zajedničkih trenutaka kako bi stvorili sjećanja, nakon što je Bruceu dijagnosticirana demencija prošle godine. Bolest je prisilila Brucea da prekine svoju uspješnu karijeru, a objave koje obitelj dijeli povodom godišnjica i rođendana rastuže fanove diljem svijeta koji već desetljećima prate rad ovog slavnog glumca.

Piše: Showbuzz

Related Article