Maja Šuput i njezin preslatki sin Bloom prošetali su pred kamerama društvenih mreža u istim odjevnim kombinacijama, što je oduševilo njihove pratitelje.

Maja Šuput podijelila je nekoliko novih fotografija sa svojim sinčićem Bloomom koje su otopile srca njenih pratitelja.

Maja se sredila za jedan događaj, a osim što je lijepo obukla sebe, posebno je pazila na odjevne kombinacije svog sina, što je rezultiralo njihovim predivnim usklađenim outfitima.

Maja je nosila bež usku haljinu i smeđu kapicu, dok je Bloom imao bijele hlačice i bež majicu s kosom zavezanom u visoki repić.

“Predivni ste Maja i sin”, “Preslatki ste”, “Baš su slatki” – samo su neki od komentara oduševljenih pratitelja.

U In magazinu, Maja je podijelila kako se Bloom snašao u vrtiću u koji je nedavno krenuo.

“Da pokucam u drvo, stvarno je super. Kad se probudi ujutro, prvo kaže ‘Ekipa, muzika!’… i super je jer sam se malo bojala jer su djeca često vezana uz roditelje, ali uspjeli smo. Nakon tjedan dana već je zaboravio da postojimo. Ali ne moram ti reći da sam ona mama koja prva dolazi po dijete”, otkriva Maja.

Također je priznala da joj je potrebna dobra organizacija kako bi uskladila poslovni i privatni život.

“Imamo puno ljudi koji nam pomažu. Imam muža koji je tu s djecom vikendom, a ja pjevam. Također imam ljude koji su zaduženi za obavljanje svakodnevnih poslova, kao što su kupovina odjeće, pranje kose, frizura i čišćenje stana. Organizacija je ključna, ali i financijski aspect je bitan”, iskren je Maja.Piše: Showbuzz

Related Article