Maja Šuput je dobila nevjerojatan poklon za svoj rođendan koji je oduševio sve prisutne.

Maja Šuput, popularna pjevačica, je nedavno proslavila svoj 44. rođendan u krugu najbližih prijatelja i obitelji, a sada je podijelila oduševljenje i zahvalnost na svom Instagram profilu.

Rođendansko iznenađenje koje je dobila nije bilo ništa manje nego veliki medvjed i prekrasan buket cvijeća, a taj poklon joj je donio njen prijatelj Momčilo Grubović.

Maja je bila toliko oduševljena ovim iznenađenjem da nije skidala osmijeh s lica te je nekoliko puta zahvalila Momčilu na Instagramu.

Na fotografijama koje je podijelila, možemo vidjeti Momčila kako dolazi na rođendan držeći medvjeda za ruku, dok u drugoj ruci drži raskošan rozi buket ljiljana.

Također, Maja je podijelila i mnoge druge slike s rođendanskog slavlja, otkrivajući tko je sve prisustvovao i pokušavajući prenijeti atmosferu slavlja svojim pratiteljima.

“Vlak pun ljubavi”, napisala je u opisu jedne od fotografija.

Na fotografijama se mogu vidjeti Davor Bilman, Martina Tomčić, Kristina Šuput, Helena Janjušević, Marko Grubnić, Brita Bobetić i naravno njen suprug Nenad.

Maja je za tu posebnu prigodu odabrala prozirni čipkasti kombinezon ispod kojeg je bilo vidljivo njeno donje rublje. Kosu je skupila u nisku punđicu, a na licu je imala besprijekoran make-up. Tokom cijelog slavlja, Maja je bila na nogama i plesala te je, kao i uvijek, svojim gostima zapevala.

Piše: Showbuzz

Related Article