Maja Šuput je u prvoj emisiji showa Supertalent sudjelovala u opasnoj točki gutača mačeva Dana Mayera. Gledatelji su upozoreni da su scene uznemirujuće i da se nikako ne pokušava izvesti ono što je Dan napravio!

Amerikanac Dan Meyer predstavio se u prvoj emisiji showa Supertalent, a samo zbog toga je došao i u Hrvatsku.

“Čast mi je što radim u glazbenoj industriji u Nashvilleu u Tennesseeju već skoro 20 godina. Nadam se da će moj večerašnji nastup zaista dobro proći. Nadam se da će svima biti iznenađenje”, rekao je Dan prije nastupa, a najavio je i da će pokušati izvesti nemoguće.

Prije njegovog nastupa prikazano je i upozorenje da bi scene mogle biti uznemirujuće te da se nikako ne pokušava izvesti ono što ćete vidjeti.

“To nije pravi mač”, uzviknula je Maja Šuput, kada je naslutila što se sprema, a ono što je uslijedilo nikome nije bilo jednostavno gledati.

Nakon što je progutao mač, Dan je zamolio članove žirija da odaberu svoje oružje. Najavio je da će izvesti nešto posebno te pokazao jedan vijugavi mač, zaobljeni mač i pilu. Dao im je da biraju, no onda ih je iznenadio rekavši da će sve progutati.

Maja je gledala u nevjerici te je čak i opsovala.

“Meni je zlo”, rekla je Šuput, a Martina ove prizore nije mogla ni gledati.

I Dan je zbilja progutao sve, a Maja je dobila poseban zadatak i morala je iz njega izvući pilu. Kako je to izgledalo, pogledajte u videu.

I kad su svi mislili da je performansu kraj, Dan je zatražio i Fabijanovu pomoć. Zamolio ga je da glumi Indianu Jonesa i da drži bič. Fabijanov zadatak bio izvući bičem mač koji je Dan progutao. I u svemu je uspio.

Dan je nakon nastupa ispričao da se ovim počeo baviti kada je s 20 godina odlučio pobijediti svoje strahove i da danas ima 40 oborenih svjetskih rekorda, a otkrio je i da se bori s rakom, koji mu je dijagnosticiran prošle godine.

Od žirija je dobio 4 da i prošao je dalje.

Piše: Showbuzz

Related Article