Maja Šuput treću večer zaredom nastupala je na vjenčanju sa svojim bendom, a kakva je bila atmosfera nakon nastupa pokazala je na svojim Instagram pričama.

Pjevačica Maja Šuput ljeti ima izuzetno iscrpne gaže koje traju i više dana zaredom, a tako je i ovog vikenda. Maja je sinoć sa svojim bendom nastupila treću večer za redom na jednom vjenčanju u Zagrebu, a koliko ih je nastup umorio pokazala je na društvenim mrežama.

Prije nastupa, Maja se sa svojim momcima fotografirala na stepenicama, a dok su oni svi bili u crnim košuljama i hlačama, Maja je blistala u dugoj pripijenoj zlatnoj haljini s velikim otvorom na leđima. U Instagram priči otkrila je i da gitarist Miljan Bakić slavi rođendan te mu poželjela sreću.

A onda je dečke snimila u backstageu nakon nastupa. Dva člana benda ležali su na podu kako bi se odmorili dok su ostali sjedili za stolom i pili piće.

”Evo backstage band nakon što tri noći nisu spavali, evo ovako izgledaju. Ovo je prava situacija”, govorila je Maja snimajući, a na kraju videozapisa snimila je i slavljenika Miljana i čestitala mu rođendan.

Dio atmosfere možete vidjeti u našoj fotogaleriji.

Dvije večeri prije toga, Maja je nastupala u Opatiji i u Krapini, a i ona sama priznaje da je nakon ovog radnog vikenda jedva dočekala doći kući svojem sinčiću i suprugu pa se fotografirala s Bloomom na kauču.

”Došla mama s posla”, napisala je na fotografiji.

Piše: Showbuzz

Related Article