Eddie Cahill je postao poznat po ulozi Taga Jonesa u kultnoj seriji “Prijatelji”, ali kako danas izgleda?

Jedan od najprepoznatljivijih likova iz serije “Prijatelji” je svakako zgodni Tag Jones, asistent Rachel Green u modnoj kući Ralph Lauren. Glumio ga je Eddie Cahill.

Tag je Rachel započeo kao asistent, da bi kasnije postao i njen dečko. Međutim, njihova veza je okončana na njen 30. rođendan kada je Rachel shvatila da je Tag premlad za nju, budući da je bio samo 24-godišnjak.

Nakon uloge u “Prijateljima”, Eddie Cahill je izgradio uspješnu glumačku karijeru. On je jednom prilikom izjavio kako mu je to bilo početno glumačko iskustvo te kako je bilo dosta pritiska. Srećom, imao je podršku svih kolega, posebno Davida Schwimmera, koji je glumio Rossa Gellera. “David me je preuzeo pod svoje okrilje, ali svi su bili divni”, prisjeća se Eddie.

Nakon “Prijatelja”, Eddie Cahill ostvario je zapažene uloge u popularnim serijama. Najpoznatiji je kao detektiv Don Flack u seriji “CSI:NY” u kojoj je glumio u impresivnih 197 epizoda. Također, glumio je i u seriji “NCIS: New Orleans” kao Eddie Barrett.

U privatnom životu, Eddie je u sretnom braku s umjetnicom Nikki od 2009. godine, s kojom ima sina Henryja. Eddie danas ima 45 godina.

Pogledajte kako danas izgleda Eddie Cahill, 23 godine nakon što je glumio Taga Jonesa, u galeriji slika.

Piše: Showbuzz

Related Article