Tajči je osvojila srca publike na Eurosongu prije 33 godine s hitom ”Hajde da ludujemo”, a taj trenutak postao je legendaran u svijetu glazbe. Sada, Tajči se vraća na pozornicu Lisinskog za veliki koncert. Ekipa In magazina pridružila se Tajči na probi kostima i otkrila ekskluzivne detalje.

Tajči je prepustila kreiranje kostima za svoj veliki koncert u Lisinskom renomiranom hrvatskom dizajneru Ivanu Friščiću, s kojim surađuje već dugi niz godina.

”Ivan mi uvijek napravi sve što mi odgovara, kao da čita moje misli”, pohvalila je Tajči dizajnera Ivana Friščića.

”Ideja je bila vratiti se onom prepoznatljivom narančastom trenutku koji je prisutan u svim kostimima”, objasnio je Friščić.

Ivan Friščić pokazao je svoj talent u kreiranju haljina i odijela, a jedno od odijela za Tajči bit će ukrašeno kristalima i perlicama.

Tajči se prisjetila kako je izazovno bilo s kostimima kada je nastupala na Eurosongu.

”Taj kostim za nastup je bio predivan, ali nisam mogla izvoditi koreografiju zbog njega, pa smo ga morali promijeniti u zadnji tren”, priča Tajči.

Na koncertu u Lisinskom, Tajči će izvoditi svoje legendarne hitove poput ”Dvije zvjezdice” i ”Hajde da ludujemo”, ali i pjesme koje je snimila u Americi, gdje živi još od 1992. godine.

Kada je riječ o hrani, Tajči najviše nedostaju domaći specijaliteti poput bučnice, domaćeg kraljevskog sira i maslinovog ulja koje dobiješ od susjeda. Za Tajči, uživanje u hrani je više od same hrane, zato što ona ima vrt i uzgaja izvrsno povrće.

Nažalost, bilo je izazovno naučiti djecu hrvatski jezik.

”Tko god kritizira da ih nisam naučila, neka sami pokušaju. Bila sam udana za Amerikanca i nismo bili okruženi hrvatskom zajednicom. Pogotovo jer ja govorim kajkavski, pa kad bismo došli doma, angažirala sam učiteljicu da ih podučava štokavski jezik. Oni su se čudili – ‘mama kaže kaj je, a sada kakva je to dva potpuno različita jezika”, objasnila je Tajči.

Unatoč tome, djeca obožavaju hrvatske slatkiše, pa im je Tajči nedavno poslala nekoliko slatkiša u Ameriku.

Nadamo se da ćemo Tajči češće gledati na hrvatskim pozornicama.

Gledajte IN magazin od ponedjeljka do petka, u 17:30 sati na Novoj TV. Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Piše: Showbuzz

Related Article