Camila Cabello danas je jedna od rijetkih zvijezda koje se ne ustručavaju pokazati svoje tijelo kakvo zaista jest, ćime služi kao pravi primjer ženske ljepote.

Mlada pjevačica Camila Cabello jedna je od rijetkih osoba koja svojim pristupom pojmu ženske ljepote izaziva poštovanje žena diljem svijeta. Ona neustrašivo pokazuje svoje bujne obline i takozvane sitne nesavršenosti u javnosti.

Sa svojih 26 godina, Camila blista na javnim događanjima, koncertima i dodjelama nagrada, bilo da je besprijekorno sređena i dotjerana ili kada blista u svom najprirodnijem izdanju. Ona privlači posebnu pažnju svojim pojavljivanjem u badićima, iako se nekoliko puta našla prozvana zbog toga.

Camila je poznata po hrabrim izjavama u kojima izražava ljubav prema svom tijelu bez obzira na celulit, trbuščić i jače bokove koje mnoge žene smatraju nedostacima. Ona je pravi primjer kako voljeti svoje tijelo i bez problema nositi uska i pripijena odijela te pokazivati goli trbuh, sve svoje obline, kao i prirodno lice bez šminke.

“Volim svoje tijelo”, poručila je Camila nekoliko puta. “Zahvalna sam na ovom tijelu koje mi omogućava da radim što trebam. Mi smo stvarne žene s oblinama, celulitom, strijama i masnim naslagama. I moramo to imati”, izjavila je Camila jednom prilikom.

Camila svoju formu održava vježbanjem, a o njezinim treninzima je govorila trenerica Jenna Willis. “Na kraju dodatno vježbamo trbušnjake zbog toga koliko se na kraju smijemo. Nekako me uspijeva držati na nogama i svaki kardiopokret pretvoriti u nevjerojatan plesni pokret”, otkrila je Jenna na društvenim mrežama.

Camila je jednom prilikom otvoreno progovorila o anksioznosti i priznala da joj je toksični stres umalo uništio život jer se osjećala nedovoljno dobro za bilo što što je radila. “Bilo mi je zaista teško. Često sam smatrala da nešto nije u redu sa mnom. Mislila sam da nisam dovoljno dobra, a još uvijek osjećam posljedice svega”, priznala je slavna pjevačica.

Camila se proslavila još kao tinejdžerica zahvaljujući skupini Fifth Harmony, a unatoč golemom uspjehu koji je postigla u glazbenoj industriji, još uvijek smatra da ima puno prostora za napredak, što je također za svaku pohvalu.

Izvor: Showbuzz

Related Article