Lorena Bućan i Antonia Dora Pleško su postale poznate kao talentirane djevojčice u showu Supertalent, a danas su obe uspješne pjevačice koje plijene svojom ljepotom.

Na koncertu grupe Vatra, koji je otvorio Festival piva u parku Zvončac, bilo je mnogo Splićana, među kojima su se našla i neka poznata lica.

Mlade pjevačice Lorena Bućan i Antonia Dora Pleško su zajedno izašle i potvrdile da je njihovo prijateljstvo još uvijek snažno, te da su obadvije izrasle u predivne mlade žene.

Na koncertu su im se pridružile kolegica Domenica Žuvela i slavna splitska fotografkinja Sonja Dvornik, a zajedno su se pohvalile fotografijama na društvenim mrežama.

Podsjetimo se, Antonija i Lorena su sudjelovale u Supertalentu 2017. godine. Zanimljivo je da je tada Dora došla kao Lorenina pratnja, ali je na kraju sama nastupila i dobila zlatni gumb. Gledali smo Doru i u prvoj sezoni showa kada su je nazvali čudom od djeteta, ali je na kraju pobjedu izgubila za malo.

“Supertalent mi je bio predivno iskustvo, bila je to odskočna daska u mojoj karijeri”, rekla nam je jednom prilikom Lorena, koja nije zamjerila Dori što joj je ukrala show u Supertalentu.

Pogledajte kako su ove dvije talentirane prijateljice izgledale na počecima svojih karijera i koliko su se od tada promijenile u našoj galeriji.

Piše: Showbuzz

Related Article