Prva audicijska emisija Supetalenta je završena, a talenti poput gutača mačeva, svirača nosnicama i nevjerojatno gipke plesačice su oduševili žiri i gledatelje. Maja Šuput je posebno impresionirana i prvi je pritisnula zlatni gumb za četvero Talijana.

Neki su izvedbama oduševili žiri, dok su drugi ostavili članove žirija u šoku. Prvu audicijsku emisiju Supertalenta definitivno su obilježili neobični talenti, uključujući flautista koji svira nosnicom.

Mikko, talentirani Finac, već 24 godine oduševljava publiku svojim izvedbama. Žiri je također bio šokiran talentom 66-godišnjeg Amerikanca Dana.

Kao mladić, Dan je bio žrtva vršnjačkog nasilja i živio je u strahu tijekom tinejdžerskih godina. Međutim, odlučio je stati na kraj toj patnji i pokazati svoj talent. Jednoglasnom odlukom žirija, prošao je dalje. Također, gospođa Sanja iz Pule je osvojila zlatne gumbe sa 4 glasa “da”.

Pjevanjem su se predstavili i Maria, studentica medicine, te mladi Nikola koji unatoč svojim samo 13 i pol godina, pokazuje iznimnu sigurnost.

Tijekom emisije smo također vidjeli i nevjerojatno gipku Neliu, plesače, mađioničare te talijanske šarmere koji su Maju Šuput oduševili svojim glasom i izgledom. Ona nije mogla odoljeti i pritisnula je prvi zlatni gumb!

Simpatije su očito obostrane. Ako želite saznati što su nam ostali kandidati otkrili u backstageu, svakako posjetite službenu web stranicu Supertalenta!

Pridružite se i gledajte IN magazin od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV. Propuštene emisije možete besplatno pogledati na novatv.hr. Više informacija možete pronaći na stranici Showbuzz-a.

Related Article