Mark-Paul Gosselaar, poznat po ulozi Zacka Morrisa u seriji “Saved By The Bell”, prisjetio se vremena snimanja i razdoblja najveće slave.

Američki glumac i zvijezda serije “Saved By The Bell”, Mark-Paul Gosselaar, nedavno je otkrio svoje misli o snimanju serije, priznavši da žali zbog jedne scene poljupca koja je snimljena bez pristanka glavnih glumaca.

Gosselaar je tumačio ulogu Zacka Morrisa u popularnoj teen sitcomu koji se emitirao od 1989. do 1993. godine. Tijekom nedavnog podcasta “Pod Meets World”, komentirao je epizodu iz prve sezone u kojoj njegov lik za novac nudi poljubac Lisi Turtle, koju je glumila Lark Voorhies, bez njezinog pristanka.

“Bilo je trenutaka u kojima sam morao poljubiti Lisu Turtle bez njezinog pristanka. To je bilo teško. Danas postoje stvari koje se ne bi snimile. Svaka epizoda ima nešto što bih mogao izdvojiti”, izjavio je Gosselaar. “U tom razdoblju nastojali smo biti pozitivni jer je to bio zabavan sadržaj za gledatelje. No općenito, svijet se promijenio i mijenja se iz dana u dan.”

Mark-Paul je osvojio nagradu za najboljeg mladog glumca 1991. godine i i danas je aktivan u svijetu glume.

Zadnja epizoda “Saved By The Bell” emitirana je 2021. godine u čast preminulog glumca Dustina Diamonda.

Piše: Showbuzz

Related Article