Kada reflektori ugase svjetla, mnoge poznate osobe pronalaze opuštanje i smirenost u vrtu. Oni skidaju štikle i cipele, oblače gumene čizme i uzimaju motiku u ruke. Rad u vrtu postaje terapija koja im pomaže da se oslobode stresa i napetosti.

Istraživanje različitih vrsta terapija može vam pomoći da pronađete najbolji način da se opustite i oslobodite stresa. Meditacija, joga, masaža, aromaterapija, hirudoterapija, akupunktura, hipnoza i mnoge druge terapije mogu vam pomoći u postizanju unutarnjeg mira i opuštanja.

Također možete potražiti pomoć stručnjaka za mentalno zdravlje koji će vam pružiti podršku i savjete kako se nositi sa stresom i pronaći najbolju terapiju za vas.

Među poznatim osobama koje su pronašle smirenost u radu u vrtu su Tony Cetinski, Joško Čagalj Jole, Gibonni, Zoran Jelenković, Dražen Žanko, Lana Klingor Mihić, Ivana Banfić i Sanja Doležal. Svi oni uživaju u uzgoju vlastitog povrća i voća, a mnogi od njih su odrasli prodajući svoje proizvode na tržnici.

Rad u vrtu ne samo da vam omogućava da se povežete s prirodom i hranom koju konzumirate, već je i odličan način za opuštanje i oslobađanje stresa. Posvetite vrijeme ovom terapeutskom hobiju i uživajte u blagodatima koje vam pruža.

Izvor: Showbuzz

Related Article