Nikola Pavičin, 13-godišnji natjecatelj Supertalenta, ostavio je publiku bez daha svojim nezaboravnim audicijskim nastupom.

Osamnaestogodišnji Nikola je pokazao zrelost i samopouzdanje na pozornici Supertalenta, izvodeći svoju omiljenu dalmatinsku pjesmu.

”Moja filozofija je raditi dovoljno da možeš zaraditi i nakon toga se odmoriti”, izjavio je Nikola na početku.

”Postoje neke mane, jako vrištim kad pjevam. To je nasljedno, isto kao kod mog oca. Ali pustite me, neću vam pričati o svojim uspjesima i iskustvima. Jesmo gotovi? Nismo ni počeli? Jadan vlasnik s vama”, šaljivo je Nikola izjavio pri predstavljanju.

Kad odraste, želi postati kuhar, a trenutno najdraži obrok mu je mama’s musaka.

”Nije vrijeme za djevojke, do braka ima još deset godina sigurno”, dodaje Nikola.

”Morate se prošetati i podići ruke, to je flirt s publikom, uvijek pomaže. Zašto biste pjevali s nervozom? Da sam znao, ne bih ni došao. Uđem, otpjevam, završim, izađem, i ako pobijedim – pobijedim. To je to, cijela teorija umjetnosti”, zaključuje ovaj duhoviti dečko.

Jedan od njegovih najvećih obožavatelja u publici je bio otac, koji je postao prava zvijezda.

”Ovaj nastup će biti zapamćen među svim nastupima. Nikad nisam čula da falšanje nekome toliko dobro pristaje, jednostavno si neodoljiv”, komentirala je Maja Šuput nakon nastupa.

”Ne znam hoćeš li proći dalje, ali tatin stil falšanja, u duetu, ako se slučajno ne plasirate, to nije do tebe, to su geni”, dodala je Martina Tomčić.

Nikola je dobio “da” od Davora Bilmana, kao i od Maje Šuput. Kada je stiglo vrijeme za Martina Tomčić, otac se našalio rekavši “Hajde Martina, za ljetovanje”, a onda je i sam upao u razgovor: ”U Trogiru možete napraviti što god želite. Samo dođite, pronaći ćete nas”. Publika se razgalila od smijeha.

”Imam kompromisno rješenje. Doći ću u Trogir da naučim Nikolu pjevati, ali večeras je prekasno”, zaključila je Martina.

Nikola je napustio pozornicu s tri “da”, s obzirom na to da mu je i Fabijan Pavao Medvešek dao svoj glas.

”Sve je u redu, idemo sada na ćevape”, završio je Nikola.

Članak je dostupan na: Showbuzz

Related Article