Slaven Bilić, legenda hrvatskog nogometa, već 15 godina uživa u sretnoj vezi s Ivanom Đeldum. Nedavno su se pojavile rijetke fotografije para iz 2018. godine.

Slaven Bilić, poznat kao bivši igrač i trener hrvatske nogometne reprezentacije, već dugi niz godina zajedno je s Ivanom Đeldum, koja je čak 15 godina mlađa od njega. Međutim, ovaj par rijetko se pojavljuje u javnosti.

Sada su se pojavile fotografije iz 2018. godine na kojima su Slaven i Ivana držeći se za ruke prošetali zagrebačkim centrom.

Na fotografijama se može primijetiti da je Ivana tada bila u visokom stupnju trudnoće. Ubrzo nakon tih fotografija paru se rodila treća kćerka, čije ime još uvijek drže u tajnosti.

Slaven i Ivana već imaju dvoje djece zajedno, Nju i Sofiju. Osim toga, Slaven ima sina Lea i kćer Alanu iz prethodnog braka s bivšom suprugom Andrijanom.

Ivanu je Slaven upoznao nakon razvoda, dok je ona studirala turizam. Kako su tada šuškali mediji, njezini roditelji nisu bili oduševljeni njihovom vezom zbog medijske eksponiranosti Slavena. Također, javnost nije očekivala da će njihova veza trajati s obzirom na njihovu značajnu razliku u godinama. Međutim, nakon 15 godina njihova ljubav i dalje cvjeta.

Piše: Showbuzz

Related Article