Američki pjevač i tekstopisac Sufjan Stevens dijeli svoje iskustvo učenja hodanja nakon dijagnoze rijetkog neurološkog poremećaja – Guillain-Barréov sindrom. Saznajte kako je suočavanje s ovim izazovom utjecalo na njegov oporavak i naučite korisne savjete i trikove.

U jednoj dramatičnoj situaciji, Sufjan Stevens je iznenada izgubio sposobnost hodanja. Potom je saznao da mu je Guillain-Barréov sindrom uzrokovao slabost mišića i utrnulost ekstremiteta. Proveo je dva tjedna u bolnici, primajući neophodno liječenje i infuzije kako bi se spriječilo širenje bolesti na vitalne organe.

Srećom, Stevens se sada nalazi u procesu oporavka. Počeo je intenzivnu fizikalnu terapiju kako bi povratio snagu i ponovno naučio hodati. Unatoč izazovima, on je obećavajući i motiviran pacijent koji je okružen stručnim timom.

Stevens, indie pjevač i tekstopisac, 2020. godine nominiran za Oscara, sprema se za objavu svog desetog studijskog albuma, unatoč iznenadnoj prepreki na putu. Njegova priča je inspirativni podsjetnik da se, uz stručnu pomoć i želju za ozdravljenjem, može prevladati bilo kakav izazov.

Za više informacija o Sufjanu Stevensu i njegovom oporavku, posjetite članak na Showbuzz.

Related Article