Nika Fleiss, nekada poznata kao plavokosa skijašica, iznenadila je svoje obožavatelje novim izgledom na društvenim mrežama.

Nika Fleiss, koja se od skijanja povukla prije nekoliko godina, izazvala je zbunjenost među pratiteljima kada je objavila fotografiju na svom Facebook profilu na kojoj izgleda gotovo neprepoznatljivo.

Na slici, 38-godišnja Nika pozira s dužom tamnom kosom i šiškama, što je izazvalo spekulacije o promjeni imidža. Međutim, ispostavilo se da je samo riječ o perici, koju je privremeno nosila kako bi se zabavila s novim izgledom.

Ovu transformaciju je Nika popratila citatom slavne Marylin Monroe: “Potrebna je pametna brineta da bi glumila glupu plavušu”.

Posljednjih godina, Nika se rijetko pojavljuje u javnosti. Nakon završetka skijaške karijere, posvetila se novim interesima. Primenjene psihologije za pse i kao rezultat toga, završila je tečaj za uređivanje pasa. Također je otkrila svoju viziju o životu kao veterinarska tehničarka u jednom intervjuu za IN magazin.

Unatoč tome, Nika je pokušala proširiti svoje horizonte i upustiti se u politiku. Kandidirala se za gradonačelnicu Samobora na lokalnim izborima 2021. godine.

Nakon što je godinama bila u vezama s poznatim osobama, kao što su francuski trener freestyle skijanja Michael Lucatelli i vozač relija Daniel Šaškin, posljednjih mjeseci se pisalo o Nikinoj romansi s Marinom Dolinom, kapetanom u sklopu San Lorenzo Yacht Groupa i diplomcem Pomorskog fakulteta u Splitu.

Izvor: Showbuzz

Related Article