Blanka Vlašić, legendarna umirovljena atletičarka, nedavno je objavila fotografiju na Instagramu na kojoj se vidi velika tetovaža na njenim leđima, koju je vješto krila od pogleda javnosti.

Blanka Vlašić, koja je sada već 39-godišnjakinja, uživa u toplim ljetnim danima na plaži, a svojim pratiteljima na Instagram profilu dala je uvid u svoje trenutke opuštanja i uživanja.

Na fotografiji je Blanka pozirala u badiću, ističući vitku liniju i dugu kosu do pola leđa, ali i tetovažu koja se jedva vidljivo nazirala, a koju je očito vješto krio od znatiželjnih pogleda.

Usprkos tome što je u sportskoj mirovini, Blanka Vlašić i dalje plijeni pažnju svojom ljepotom i atraktivnošću. Nedavno su se pojavile fotografije iz njene prošlosti koje su podsjetile javnost na estetski zahvat kojem se podvrgnula 2008. godine.

Otkrila je da je istovremeno s ispravkom devijacije septuma, koji joj je otežavao disanje, odlučila prilagoditi i oblik svog nosa. Ipak, istaknula je da estetski razlozi nisu bili primarni motiv za odlazak pod nož.

Blanka uspješno usklađuje majčinstvo sina Monda s privatnim životom, a redovito dijeli posebne trenutke iz obiteljskog života na društvenim mrežama.

Piše: Showbuzz

Related Article