Renata Končić Minea slavi 46. rođendan na nezaboravan način

Naša pjevačica i voditeljica, Renata Končić Minea, nedavno je nastupila na manifestaciji “Stara jela z Dugog Sela”, a tokom koncerta doživjela je pravo malo iznenađenje – rođendansku proslavu. Radost i iznenađenje su podijeljene na njenom Instagram profilu.

Minea je upravo na svom 46. rođendanu pjevala u Dugom Selu, a priredila joj je posebno iznenađenje članovi ekipe i prijatelji. Minea se prvo izgubila u trenutku, ali su suze brzo uslijedile. Bila je vrlo dirnuta cjelokupnim doživljajem. Na Instagramu Minea je objavila video snimku i napisala: “Prvo ne kužim što se dešava, a onda krenem cmizdriti. Iznenađenje je uspjelo! Hvala fantastičnoj publici u Dugom Selu i svim “urotnicima” koji su mi poklonili ove nezaboravne trenutke.”

Korisnici Instagrama su se oduševili ovim gestom, a neki od komentara koje su ostavili su: “Predivno, sretan ročkas divna ženo”, “Ljubav je to”, “Sretan rođendan prekrasnoj kraljici”, “Predivno su to pripremili za tebe, vidi se iz aviona kolko te divni ljudi vole.. I koji dolaze na tvoje koncerte”, “Sretan ti rođendan, prelijepo iznenađenje”, “Predivno niti ja nisam kužila kaj se događa dok nisu zapjevali”.Piše: Showbuzz

Related Article