Nataša Buljan

Uzimajući u obzir uspjeh serije Kumovi i njenog žiriranja na dva polufinalna kruga za prestižnu Međunarodnu nagradu Emmy®, razgovarali smo s Natašom Buljan, talentiranom scenaristicom koja stoji iza ovog fenomena. Otkrila nam je da ima nešto posebno i svježe u planu za gledatelje.

U intervjuu za Showbuzz, Nataša Buljan je podijelila svoje misli o razlozima za uspjeh serije Kumovi. Ona naglašava da je ključni faktor za osvajanje publike njihova sposobnost da ih istovremeno nasmije i rasplače. Prema Buljan, ova kombinacija emocija je ono što čini seriju tako posebnom i donosi joj veliku popularnost.

Također, Buljan je istaknula da je sudjelovanje u žiriranju za Međunarodnu nagradu Emmy® bio iznimno važan trenutak u karijeri, što svjedoči o kvaliteti serije Kumovi. Izrazila je svoje oduševljenje što je serija prepoznata na međunarodnoj razini te naglasila kako je ovo samo početak, jer ima mnogo novih i uzbudljivih projekata u planu za gledatelje.

Ukratko, scenaristica Nataša Buljan je vrhunska stručnjakinja koja je uspjela stvoriti seriju koja osvaja srca gledatelja. Njena sposobnost da kombinira različite emocije i da kreira priče koje su istovremeno smiješne i tužne čini je jedinstvenom. Nema sumnje da će njeni budući projekti biti jednako izvanredni.

Related Article