Moje grčko vjenčanje, hit-komedija iz 2002. godine, osvojila je srca publike svojim šarmantnim likovima i lako prepoznatljivom pričom. Nakon dugih dvadeset jedne godine, fanovi su dočekali treći nastavak ovog filma, ali nažalost, rezultat je bio razočaravajući.

Film je napisan i režiran od strane Nia Vardalos, koja također glumi glavnu ulogu, Toulu Portokalos. No, umjesto da se oslanja na uspjehe prethodnih nastavaka, ovaj treći dio serijala pokušava izvući osjećaje koje su prirodno donijeli prethodni filmovi.

Nažalost, umjesto dobrog priče i uspješne radnje, ovaj film djeluje kao niz nepovezanih skečeva. Scene koje nemaju veze s pričom pridonose osjećaju dezorijentiranosti, što sugerira probleme u redateljskom i scenarističkom pristupu.

Još jedan nedostatak filma su zapleti. Umjesto da donesu vrijednost i zainteresiraju gledatelje, mali sukobi se brzo i naivno rješavaju. To je jedan od razloga zašto Treće grčko vjenčanje ne uspijeva stvoriti osjećaj topline i sreće kakav su imali prva dva dijela.

Treći nastavak se također suočava s problemom oscilacije glavnih likova. Iako su to isti glumci koji su prethodno odigrali uloge, ovaj put čine se kao potpuno drugi likovi. To je posljedica slabog scenarija i nedostatka karakterizacije likova.

Jedan izuzetak je lik tetke Voule, koji oduvijek izdvaja od ostatka ekipe. Glumica Andrea Martin sjajno će vas zabaviti, ali nažalost, nova glumačka postava ne uspijeva zasjati.

Nažalost, Treće grčko vjenčanje nije uspjelo opravdati očekivanja. Umjesto da probudi iste tople i zadovoljavajuće osjećaje kao prethodni nastavci, taj je film puno slabiji. Nepovezani skečevi i nedostatak razvoja likova čine ga dugotrajnim i neugodnim gledateljskim iskustvom.

Izvor: Showbuzz

Related Article