Maja Šuput prisjetila se svog oca koji bi danas slavio rođendan, a emotivnom čestitkom natjerala je suze na oči pratiteljima.

Naša pjevačica Maja Šuput posljednjom je objavom natjerala suze na oči svojim pratiteljima. Prisjetila se svog oca Borisa Šuputa koji bi danas slavio rođendan. Uz njegovu fotografiju u bež odijelu i crnoj svilenoj košulji, Maja mu je uputila emotivnu čestitku.

”Sretan rođendan, tata! Ako sam za nešto sigurna danas, onda je to tulum tamo negdje gore iznad nas. Muzike danas sigurno neće faliti… Budi nasmijan kao što si uvijek i bio i znaj da si u našim pričama, mislima i srcima uvijek. Volimo te uvijek i zauvijek. Mama, Bloomi i ja”, napisala je.

U komentarima su joj se javile brojne poznate kolegice.

”Sretan mu rodđendan. Jako bi volio da vidi kako si uspješna. Pričao je uvijek o tebi i kako pjevaš i imitiraš i kako si talentirana…”, otkrila je Alka Vuica.

”Tata divan! Još se sjećam kada sam ga upoznala u Sokolu, poslovan, vizitka, sve, i sa mamom je uvijek bio! Divan par”, napisala je Snježana Schillinger.

A drugi su nastavili pisati kako Majin sin izuzetno liči na djeda.

”Bloom je isti on”, ”Bloom liči na dedu”, bili su neki od komentara.

Boris je, inače, preminuo u listopadu 2018. godine. Bio je poznati glazbeni menadžer, a talent za glazbu od njega je naslijedila i kći Maja koja je s majkom i Borisovom suprugom Danicom ostala shrvana nakon njegove smrti.

Piše: Showbuzz

Related Article