Otkrijte kako je Maja Šuput obilježila jednu nezaboravnu dalmatinsku svadbu svojim energičnim nastupom i nevjerojatnim stilom.

Popularna pjevačica Maja Šuput nedavno je oduševila svoje fanove kada je podijelila fotografije s jedne dalmatinske svadbe na kojoj je zapjevala. Na slikama možete vidjeti kako pleše s gostima, a Maja je nosila nevjerojatno stylish crnu kratku haljinicu bez naramenica, s detaljem velikog bijelog cvijeta na sredini. Kasnije je promijenila haljinu u prekrasnu rozu.

Fotografije također prikazuju Maju kako se penje na stolicu i pozira s ostatkom benda. U opisu slika, napisala je: “Dalmacija gori večeras”. Naravno, oduševljeni pratitelji su joj u komentarima uputili niz emojija srca.

Maja je nedavno otkrila tajnu svog savršenog životnog rasporeda za IN Magazin. Istaknula je kako je uspješna pjevačica, poduzetnica i majka, ali da ima veliku pomoć sa strane koja joj omogućava da postigne sve što želi. Njena dobra organizacija, odlična podrška supruga i tim ljudi poput stilista i kućnih pomoćnika, omogućavaju joj da izgleda sjajno i ostvari sve svoje obveze.

Maja je također poznata kao članica žirija u showu Supertalent, gdje svojim izdanjima redovito oduševljava publiku. Svake nedjelje donosi spektakularne nastupe koji su sve bolji i bolji.

Pročitajte više o tome na Showbuzz.

Related Article